Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

3 workshops afvikles af Samsø Energiakademiet sammen med den Japanske organisation ISEP.

juni 2, 2017 @ 5:00 - 19:00 UTC+0

Kære du

Alle vores samarbejdspartner, ambassadøre, netværk med interesse for krydsfeltet imellem kunst og kultur.

Det er en stor glæde at kunne invitere dig/jer til 3 helt unikke workshop, som har lokalitet i både København, på Samsø og afsluttes i Århus.

Kunstner og projektleder Malene Lundén var i Japan tilbage i 2016 og der udviklede hun i samarbejde med energi organisationen ISEP og den japanske kallegrafist Ms. Kyoen Sakamoto en ny måde at udvikle en proces via kalligrafi.

Som aktivist eller deltager skal du ikke forberede dig, det eneste vi gerne vil er at få dig til at overveje, om du har et bud på hvad de 17 verdens mål er for dig. Har du overblik på hvad alle de 17 FN verdens mål indeholder og hvad der menes. Energiakademiet hoster/værter en proces på dette. Vi har en intention og et disered outcome sammen med en agenda og roller og tids forløb for dagen. Alt dette kalder vi IDOART

Glæd dig til en anderledes oplevelse, hvor vi sammen arbejder os ned og med de 17 FNs verdensmål. Vi ønsker  sammen med dig at se og mærke om vi sammen kan  sætter nye standarter for hvordan kunst kan skabe samtaler og handling mod en mere overskuelig global bæredygtig verden.

Det japanske og det danske samfund har mange ting til fælles: blikket for det enkle, rene snit, for fællesskabet og for miljøet. Begge lande er udfordret på nye løsninger som kalder på alternativ energi. Begge lande har meget at byde ind på, når vi måler på hvordan involveres den enkelte borger og tages der ejerskab.

I 20 år har Samsø Energiakademi og Japan via organisationen ISEP delt erfaringer indenfor styrkelsen af kapacitets opbygning og fremme af lokale, decentraliserede strukturer for organisationer, erhverv og borgere. Organisationerne har igennem 20 år hjulpet hinanden med at udforske og udfordre de mange  mulighederne for anderledes mødeformer i bæredygtighedens navn. Vi kalder på community power ! En stor og aktiv bevægelse i Japan og Danmark.

2 juni kl 15-19 i København på Klub, Linnégade 25, 2200 København N

5 juni kl 14.30 -18 på Samsø, Strandengen 1. 8305 Samsø.

6  juni kl 15.19 i Aarhus, Dome of Visions, Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus C

Tilmelding sker inden den 25/5 til Malene Lundén på ml@energiakademiet.dk

Detaljer

Dato:
juni 2, 2017
Tidspunkt:
5:00 - 19:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Samsø Energiakademi
E-mail:
info@energiakademiet.dk
Hjemmeside:
www.energiakademiet.dk

Sted

KLUB
Linnegade 25
København, Nørrebro 2100 Danmark
+ Google Map
Telefon:
20964458

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *