Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

” Hvordan kan vedvarende energi og socialforskning gøre dig klogere som samfundsborger”

juni 6, 2017 @ 19:00 - 21:00 UTC+0

Hvilken overskrift !
Du er hermed inviteret med ind til følgende eksperiment som Energiakademiet afvikler i tæt samarbejde med et P.hd projekt udført af forsker Arwen Colell.
Malene Lundén er ansat på energiakademiet til at arbejde med innovation i læring og kapacitets opbygning. I forhold til læring overvejer og undersøger vi hvordan at vi som samfundsborger kan blive bevidste på hvilke valg der gavner samfundets mange bundlinjer i forhold til vores ressourcer processer og teknik og energiforbrug.
I min praktiske dagligdag er jeg konstant drevet af hvad borger- indragelse er for en størrelse, og hvorfor borgere møder op og har lyst til at undersøge og eksperimentere hvad og hvordan vi på Samsø definere vores identitet i aktivitet på at Samsø i dag kan kalde sig Danmarks vedvarende energi Ø. 100 % selvforsynende og i fuld gang med at udfase fossile brændsler.
Derfor er du inviteret til at deltage den 6.6 kl 19.00 – 21.00 hvor vi få viden om 8 andre steder i Europas lokal udvikling med handling på at blive selvforsynende med energi.
Nogle af de baggrunds spørgsmål og forarbejdet har været følgende:
Hvordan har udviklingen fra fossile brændsler til at blive udnævnt til at være Danmarks vedvarende energi på 20 år påvirket os som samfund og kultur.
Hvilken identitet og kraft og forandring har vi som samfundet Samsø undergået bevidst og ubevidst.
Har vi et blik og en historier som beskriver hvordan vi over tid er gået fra at importere alt vores energi til at blive netto eksportøre af energi.
Aftens program er desværre på engelsk men du er velkommen til at ringe og høre nærmere 20964458

Research Question: Can concepts of citizenship and community identity be mobilized as strategic resources for sustainability transitions by community energy projects?

Detaljer

Dato:
juni 6, 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Samsø Energiakademi
E-mail:
info@energiakademiet.dk
Hjemmeside:
www.energiakademiet.dk

Sted

Energiakademiet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *