Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Journalist fra Australien på besøg

oktober 28, 2017 - oktober 29, 2017

For nylig uddeltes en særlig journalistpris i Sydney (i samarbejde mellem herværende EU-delegation, National Press Club og Qantas flyselskab) og – surprise surpise – prisvinderen Katina Curtis fra Australian Associated Press (AAP) ønskede at bruge prisen til at besøge Samsø! Jeg havde Katina til frokost forleden – sammen med en repræsentant for EU-delegationen – og det gav hende blot endnu mere blod på tanden.

Katina er en ung dynamisk og samtidig vældig sympatisk politisk journalist, som følger de løbende debatemner i det australske parlament og i det hele taget australsk indenrigspolitik (svarende til de danske Christiansborg-journalister). Fra min snak med hende står det klart, at hun personligt føler ganske stærkt for hele spørgsmålet om klimaforandringer, grønne løsninger og selvfølgelig med et skarpt øje for den australske virkelighed, hvor kampen fortsat står mellem kulindustrien og den vedvarende energi.

Planlægningen af rejsen, som er sat til ultimo oktober, foretages af EU-delegationen, som nu har oplyst, at de først tager Katina til Bruxelles. Dernæst København fredag den 27. oktober. Lørdag 28. oktober fra København til Samsø, og retur fra Samsø igen mandag den 30.oktober via København til Tyskland.

Detaljer

Start:
oktober 28, 2017
Slut:
oktober 29, 2017
Begivenhed Kategori:

Sted

Samsø Energiakademi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *