Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Samsø modellen og community power er en realitet

juni 2, 2017 @ 8:00 - juni 6, 2017 @ 18:00 UTC+0

Samsø Energiakademi har sammen med 5 partnere ansøgte KR Foundation til et spændende nyt internationalt projekt.  Fremgangsmåden, Samsø har brugt til at invitere og involvere borgerne, virksomheder og det offentlige i planlægningen er helt afgørende. Mange steder i verden er de praktikker ukendte, til hvordan og hvad det indebære at komme i gang med vedvarende energi og energibesparelser i sin landsby. Nu bliver Samsø modellen udbredt internationalt.
Metoden kaldes Samsømodellen, og Energiakademiet har indgået et samarbejde med lignende organisationer i EU USA, Japan og Australian. Energiakademiets erfaring og viden på hvordan et  lokalsamfund kan tage handling, inden planlægningen og indførelsen af vedvarende energiprojekter finder sted. Projektet løber over to år, og resultatet skal bestå i en værktøjskasse som partnerorganisationerne kan ty til når de skal inddrage borgerne i processerne derhjemme.
Energiakademiet vil i den forbindelse få besøg af de internationale partnerorganisationer fra den 2 – 6 juni, som vil opholde sig på øen i disse dage for at erhverve sig viden og know-how.

Detaljer

Start:
juni 2, 2017 @ 8:00
Slut:
juni 6, 2017 @ 18:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.energiakademiet.dk

Sted

Energiakademiet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *