Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MANDALA CENTRUM – PERIFERI

september 4, 2017 @ 17:00 - 19:00 UTC+0

Som at få lov til at se indersiden af en konkylie. Sådan et design har vi næsten alle holdt op til øret, for at få et sus af havets brus. Om det passer eller ej, at det er havets brusen, vi hører, stiller vi ikke de store spørgsmål til. Vi ved med vores barnetro at lige der, hvor konkyliens magiske form rammer vores øreflip og ligges nænsomt til ørets fine form, sker der noget magisk.
Her LYTTER vi på en måde, hvor vi alle kan blive enige om at konkylien lader os høre lyden af det fælles, dybe ocean. Hvordan kan det dog være, at vi alle lige i det sekund hører det samme?
Det er vi på Samsø Energiakademi i gang med at udforske via fysiske lyttesaloner hvor vi mødes og har sat et tema op på baggrund af Samsø og Energiakademiets positive forandring. Her ønsker vi at du og dine øre har lyst til at medvirke, så vi kan lytte i flok.
Samsø Energiakademi er optaget af hvordan vi som art kan lytte som en hel Ø, og om hvordan det at kunne lytte har skabt langt bedre forudsætninger for at vælge hvad det gode liv kan/skal indeholde. På Samsø kender vi godt betydningen af at kunne lytte i fælleskab, og det er en kunst.
Samsø Energiakademi har et postulat om, at lytning har 4 lag. Det starter med at man passerer det gyldne punkt, hvor man evner at lytte 360 grader. Når vi passerer det gyldne punkt, passerer vi også det landskab, hvor vi kun lytter til det, vi vil høre.
Lyttesalon på KLUB Linnegade 25 – Tæt på Nørreport Station, sker næste gang mandag den 4 september klokken 17 – 19 . Temaet er Centrum – Periferi.
Samtalen er imellem: Uffe Elbæk fra Alternativet & Malene Lundén Fra Samsø Energiakademi.
Vil du se temaet foldet ud i artikelform og læse teksterne, kan du finde dem her:
www.denpositiveforandring.dk
Samtalen bliver modereret på baggrund af temaet.
Alle er velkomne, 2 timer med oceaner af mellemrum
MANDALA
SAMSØ ENERGI AKADEMI

Detaljer

Dato:
september 4, 2017
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.denpositiveforandring.dk

Arrangør

Samsø Energiakademi
E-mail:
info@energiakademiet.dk
Hjemmeside:
www.energiakademiet.dk

Sted

Strandengen 1
Ballen, 8305 Danmark
+ Google Map
Telefon:
8792 1011

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *