Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/green-days.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Forum – Grønne Dage
kommunikationsmøde #3

kommunikationsmøde #3

Kan Søren Hermansen og Søren Stensgaard hver især kigge på punkt 4 på dagsordenen og forberede et bud på, hvilke projekter der kan finansiere arbejdstimer mm, for hhv. Energiakademiets side af og Kommunens side af?

Journalist fra Australien på besøg

Journalist fra Australien på besøg

Surprise surpise – prisvinderen Katina Curtis fra Australian Associated Press (AAP) ønskede at bruge prisen til at besøge Samsø! Jeg havde Katina til frokost forleden – sammen med en repræsentant for EU-delegationen – og det gav hende blot endnu mere blod på tanden.

Oplæg Miljøstyrelsen /MUDP København

Oplæg Miljøstyrelsen /MUDP København

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 27. oktober 2017, hvor bestyrelsen for det Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrations Program (MUDP) inviterer virksomheder, politikere og organisationer til konference om fremtidens miljøteknologiske løsninger.

20 års jubilæum VEØ

20 års jubilæum VEØ

ÅBNING OG FEJRING “ DET LANGE SEJE TRÆK”
Alle er velkomne
Sted: Samsø Energiakademi i Ballen – kl 17.00 – 18.00
Personale og bestyrelse inviterer til kaffe og lagkage, balloner til børn
Overraskelser og et historisk trut vil gjalde og give os alle en påmindelse om hvad medvind har af betydning for det lange, seje træk!

Energimesse

Energimesse

Sted: Besser Smedegade 7- Lørdag kl 10.00 – 16.00 – Søndag kl 10.00 – 14.00
Udstillinger af leverandører fra hele landet. Nyeste teknologi inden for el,- vand ,- varme.

Washington State

Washington State

How was it possible for Samsø to become self-sufficient with renewable energy in less than 10 years? In this presentation we will explain the processes behind Samsø’s 10-year transition as Denmark’s Renewable Energy Island and our vision to become fossil free by 2030. How are the Energy categories wind, sun and biomas platform for the green transition at Samsø

MANDALA CENTRUM – PERIFERI

MANDALA CENTRUM – PERIFERI

Som at få lov til at se indersiden af en konkylie. Sådan et design har vi næsten alle holdt op til øret, for at få et sus af havets brus. Om det passer eller ej, at det er havets brusen, vi hører, stiller vi ikke de store spørgsmål til. Vi ved med vores barnetro at lige der, hvor konkyliens magiske form rammer vores øreflip og ligges nænsomt til ørets fine form, sker der noget magisk.

Samsø Award 2017

Samsø Award 2017

Prisen er med til skabe unikke værdier og netværk for de deltagende projekter samtidig med at synliggøre og fremme opmærksomhed omkring bæredygtighed i praksis.